Recensies

Vermoeidheid/Duizeligheid, man 29 jaar uit Wierden (3 sessies)

Bij Ineke heb ik 3 TOM-behandelingen gevolgd om mijn vermoeidheids- en duizeligheidsklachten aan te pakken. De sessies voelden als een zoektocht naar mijn ware ik, met Ineke als gids. Ze voelt haarfijn aan wat je nodig hebt en stuurt op die manier het proces. Naast de behandelingen, ben ik erg blij met de praktische tips en prettige gesprekken. Ik kan Ineke iedereen aanbevelen.

 

Nogmaals ontzettend bedankt voor deze bijzondere ervaring.

 

 

Anoniem (3 sessies)

Ik liep bij mijzelf tegen blokkades op, waarvan ik wel het idee had, dat deze in mijn verleden waren ontstaan. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik op de website Touch of Matrix, deze techniek sprak mij aan. Ik ben via deze website in contact gekomen met Ineke.

Na een afspraak gemaakt te hebben heb ik enkele consulten gehad in haar fijne ingerichte praktijk, waar je je direct thuis voelt. Tijdens de behandelingen kwamen er veel blokkades en emoties omhoog, waarvan ik dacht dat ik deze allang had verwerkt. Wat dus niet het geval was. Verder kwam tijdens de behandeling ook naar voren dat mijn zelfliefde op de tweede plaats kwam.

Al met al zeer goede inzichten gekregen door de behandeling en gesprekken met Ineke!

Heel er bedankt Ineke

 

 

Huisstofmijt-allergie/Hooikoorts, vrouw 20 jaar uit Hengelo (1 sessie)

Na heel wat pillen, neussprays en onderzoeken was de uitkomst dat ik nooit meer van mijn genies af zou komen en ik er maar mee moest leren leven. Ik was allergisch voor honden, katten, huisstofmijt en ik had last van hooikoorts. Door mijn vele genies kreeg ik daarnaast ook last van concentratieproblemen en kortademigheid. Tot ik de tip kreeg om een afspraak te maken bij Sensum. De sessie zelf was heel ontspannen. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar bij alles wat Ineke deed kreeg ik eerst een kleine uitleg wat er ging gebeuren.

 

Nu, 3 weken later, heb ik nergens meer last van. Waar ik eerder wel 20 keer per dag aan het niezen was, heb ik nu in 3 weken tijd nog geen 5 keer geniesd. Ik kan goed in de buurt zijn bij honden en katten en heb geen last meer van concentratieproblemen en kortademigheid. En dat na 1 sessie. Ik kan het iedereen aanraden!!

 

 

Dwangmatig gedrag, man 51 jaar uit Hengelo (5 sessies)

Hartelijk dank voor je terugkoppeling.

Tja , tijdlijnen is nog wel een dingetje, moest weer ff graven. 

Maar je hebt me interessante handvatten en inzichten gegeven, die wil ik graag vasthouden en verdiepen.

T anker cq zelfverzekerheidsanker is ook n goeie, was ook al weggevaagd, maar toch een handige tip.

Ik moet zeggen, het moeten is een stuk minder nu ik er zo over nadenk, en zit absoluut op n hoger nivo. Nu nog vast houden!  T is meer van moeten over gegaan in gewoon doen ( zonder er tegenaan te hikken), met meer toegeven  aan gewoon relaxen en tijd voor jezelf. 

Nogmaals hartelijk dank!

Keep in touch.

 

Boosheid, man 63 jaar uit Wierden (1 sessie)

Mijn hele leven al had ik het probleem dat ik mijn boosheid niet kon uiten. Ook al werd mij onrecht gedaan of werd ik onheus bejegend, ik bleef rustig en liet geen boosheid zien. Ik gaf onvoldoende mijn grenzen aan, kwam onvoldoende voor mezelf op. En aangezien dat een erg ongezonde houding is ben ik naar Ineke gegaan. Zij echter, zag mijn ‘verontwaardiging’, waarvan ik mezelf niet bewust was. Ineke is daarmee aan de slag gegaan. Ze zei ook nog: ‘Als jij verandert, verandert jouw wereld’. In één sessie heeft ze met Touch of Matrix een oude, heftige ervaring uit mijn systeem gehaald. Na de sessie voelde ik mij al licht en vrij, maar daar bleef het niet bij. Er deden zich nog drie veranderingen voor.

      1.    De verkoopster in de plaatselijke boekhandel bleek ineens een warme, spontane en toegankelijke vrouw, terwijl ze voorheen altijd
       als koud en afstandelijk op mij overkwam - ook andere mensen ervaar ik nu als meer toegankelijk;

      2.    Tijdens mijn ochtendoefeningen blijk ik ineens aanzienlijk meer ‘lucht’ te hebben en niet meer buiten adem te raken en

      3.    Dat ik nu in een groep veel meer onomwonden mijn mening durf te geven, terwijl ik me voorheen onzeker voelde en mij daarom 
       vaak niet uitsprak.

 

Ik ben nu veel meer mezelf en geniet meer van het leven dan dat ik ooit gedaan heb. Ik voel me lichter en vrijer.  Ik ben blij dat ik voor deze behandeling naar Ineke ben gegaan. Mijn dank is groot.

 

 

Loslaten relatie/make-up allergie, Vrouw 41 jaar uit Hengelo (5 sessies)
Ineke heb ik leren kennen als een lieve en oprechte vrouw. Ze heeft me met liefde geholpen en schakelt absoluut haar eigen ego uit.
Ik had veel mee gemaakt waaronder mijn echtgenoot die op jonge leeftijd overleden is en ben nadien in de armen beland van een pathologisch narcist die alle energie uit me gezogen heeft. Wilde er heel graag uitkomen, maar kon het allemaal niet alleen. De klachten die ik had uitte zich o.a. In slapeloosheid, allergieën in mijn gezicht, e.d. Daarom ben ik naar Ineke gegaan.

Na jaren slechte nachtrust te hebben gehad, was dit het eerste wat na 1 sessie verdwenen was en nog steeds is!!!

Mijn allergie tegen welke make-up dan ook is weg! Ineke heeft me bewust gemaakt hoe ik zelf in het leven stond en nu sta. Dank voor deze zeer fijne en goede helende weg Ineke!
Mijn ogen zijn op vele manieren geopend!

 

 

Hooikoorts,  Man 41 jaar uit Deventer (1 sessie)

Hoi Ineke,
Ik wou je nog bedanken voor de behandeling alweer een tijdje geleden.
Sinds die dag heb ik geen enkele pil/neusspray meer gebruikt!
Ik blijf het apart vinden, maar zoals je al zei 1+1=10. 

 

 

Energieschommelingen, Man 26 jaar uit Hengelo (5 sessies)
”Ik ben bij Ineke gekomen met een hulpvraag omtrent mijn energie schommelingen, dat ik nog wel eens overprikkeld kan raken en daarom soms met depressieve symptomen te kampen heb. Meteen bij de eerste ontmoeting ervoer ik een klik en een sterke betrokkenheid. Naar aanleiding van het intakeformulier heeft ze zich tijdens het eerste gesprek verdiept in mijn hulpvraag en wist hierbij snel tot de kern te komen. Ik voelde mij meteen op m’n gemak bij Ineke, ze komt op mij over als een wijze vrouw met een zeer ontwikkeld empathisch vermogen en is laagdrempelig in haar houding. Ik erken dat mijn hulpvraag vrij complex is, ben hiervoor ook al bij meerdere therapeuten geweest en vrijwel bij alle therapeuten merk ik dat er aantal vraagtekens te stellen zijn bij wat de juiste manier is om een oplossing te vinden, dan wel verbetering te treffen. Ondanks dat Ineke hier ook zoekende in was, is het veruit mijn fijnste therapeut geweest door de sfeer die ze schept, hoe soepel de gesprekken lopen en de aandacht die ze voor mij had. Ik heb een aantal praktische technieken meegekregen om te leren omgaan met mijn hoog sensitieve persoonlijkheid en daarnaast heeft ze mij bewuster gemaakt en in mijn kracht gezet door mij een spiegel voor te houden wat mijn sterke punten zijn. De bemoediging voelde oprecht.

Ik ben zelf iemand die behoorlijk sceptisch is naar de oprechte behulpzaamheid van een therapeut binnen de alternatieve geneeskunde wereld, omdat ik niet altijd kan merken of er nou een kwakzalver voor me zit of iemand die écht wil helpen. Wat ik heel sterk voel bij Ineke is dat ze vanuit haar visie en motivatie in alle oprechtheid mensen in hun kracht wil zetten en bewust wil maken. Daarbij is ze (check voor de lol haar boekenkast maar :P) goed onderlegd met kennis en wijsheden die mij aan het denken hebben gezet. Al met al kan ik daarom zeggen dat ik zeer dankbaar ben voor de coaching en ik haar prachtig persoon vind. Ineke, ontzettend bedankt voor wat je me gegeven hebt! Liefs”

 

Platanen-allergie,  Man 61 jaar uit Wierden (1 sessie)

Heb al 10 jaar last van een heftige allergische reactie bij het snoeien van de twee platanen in mijn tuin. Ben bij Ineke Leerkotte geweest van Sensum. Zij heeft mij afgeholpen van de prikkende en opgezwollen slijmvliezen, de tranende ogen en het voortdurende kuchen en hoesten. Mijn haar zit onder het witte stof van de bladeren van de plataan, maar ik ben de allergie voorbij. Je kunt bij Ineke ook terecht voor hooikoorts en pollenallergie.

 

 

Hooikoorts/Huisstofmijt,  Man 40 jaar uit Oldenzaal (2 sessies)
Ineke Leerkotte heeft mij van mijn hooikoorts-klachten en huisstofmijt afgeholpen.Al meerdere jaren liep ik rond met hooikoorts klachten. Via de huisarts heb ik een allergietest ondergaan. Uitkomst: allergie tegen graspollen en tot mijn verbazing ook huisstofmijt. Ik stelde mijzelf de vraag “hoe kom ik hier vanaf?”. Het vooruitzicht was om de komende 20 jaar de klachten te onderdrukken met neusspray, tabletten en zo nodig oog-en neusdruppels. Geen prettig vooruitzicht, dus ik ging op zoek naar een alternatief, zijnde immuuntherapie, hetgeen inhoud 4 tot 5 jaar Grazax tabletten (graspollen) en druppels (huisstofmijt)  innemen om zodoende je lichaam te laten wennen / herprogrammeren zodat je weer immuun wordt. De ziektekostenverzekeraar stopte met vergoeden van druppels huisstofmijt (circa € 2.500 per jaar), zodat ik weer terug bij af was.

Toen ik in contact kwam met Ineke besloot ik nieuwsgierig maar ook onwennig de behandelingen te volgen. Eigenlijk onder het mom “op goed geluk”. Begrijpen hoe het gelukt is doe ik het niet helemaal, maar tot mijn verbazing kan ik zeggen dat ik na slechts 2 behandelingen nu klachtenvrij ben. Ik ben Ineke zeer dankbaar voor het bereikte resultaat. 

 

 

Angst, Vrouw 49 jaar uit Breda (1 sessie)
Het is nu ruim drie weken geleden dat ik bij Ineke een behandeling kreeg. Ik had een best wel vage klacht. Ik kon alleen maar aangeven dat ik heel veel angst diep van binnen voelde m.b.t. spirituele zaken, vooral als ik me helemaal wilde overgeven aan bv een meditatie; als ik maar enigszins het gevoel had 'weg te raken' voelde ik zo'n angst opkomen dat ik meteen blokkeerde. Bang de controle te verliezen. Die angst zat er steeds, op de achtergrond toch heel aanwezig. Terwijl ik juist graag mijn intuitie wil gaan (leren) gebruiken in mijn werk, mensen daarmee wil gaan helpen, en die angst voelde daarbij steeds meer als een beperking, kwam steeds meer op de voorgrond. Terwijl ik rationeel niets engs erin zie, me zelfs bewust ben van het mooie ervan, durfde ik het niet volledig toe te laten.

Nu, na één behandeling, is het rustig binnenin mij; het voelt vrij en licht. Wat een heerlijk gevoel is dat!
Ineke steunde me meteen door dat gevoel te erkennen; met haar intuïtieve vermogens stemde ze af op mij en ze voelde iets 'iets angstigs', waardoor ze zich kon voorstellen dat dat angst bij mij opriep. Ze heeft haar mediamieke kwaliteiten gecombineerd met een Touch of Matrix-behandeling en mij daar supergoed mee geholpen. Ik voelde heel veel in beweging komen van binnen. Ik ben in mijn 'angst' gestapt aan het eind van de behandeling en het voelde gewoon vrij! En dat is zo gebleven.
Ook kreeg ik nog andere zinvolle tips, die ik als hooggevoelig persoon goed kan gebruiken om beter in mijn eigen energie te blijven.
Ter plekke liet ze het me toepassen en voelde ik meteen verschil.

Nu heb ik ondertussen ook al een verandering ervaren bij het geven van behandelingen die ik zelf geef. Ik voelde veel meer kracht, zelfvertrouwen en rust, en daardoor verliepen de behandelingen ook veel krachtiger dan voor mijn behandeling door Ineke.

Ineke neemt alle tijd om goed te luisteren en werkt integer en liefdevol. Ik voelde heel sterk dat ze me het beste gunde en alles deed om mij zo optimaal mogelijk te helpen.
Ik ben superblij met het resultaat!
En het werkt nog steeds door...

 

Heel erg bedankt Ineke!!

 

 

Onrust,  Man 55 jaar uit Almelo (3 sessies)
Door verschillende omstandigheden zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was naar een informatie ochtend geweest over touch of matrix. Deze was heel interessant en dacht dat kon wel iets voor mij zijn.
Ik heb toen contact gezocht met Ineke Leerkotte.

Daar vond ik een luisterend oor en ze kan heel goed tot de kern van de problemen komen door veel te vragen. In een prettige sfeer heb ik daar 3 behandelingen touch of matrix gehad.
Ineke is zeer bekwaam om andere methodes hier aan toe te voegen om tot een goede behandeling te komen. Ik ben hier door weer bij mezelf gekomen en voel me goed. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en kan iedereen aanraden als je ergens tegen aan loopt contact met Ineke op te nemen.

Katten-allergie, Vrouw 43 jaar uit Hengelo (3 sessies)

 “Na bijna een jaar ziek geweest te zijn door een heftige kattenallergie,  heeft Sensum ervoor gezorgd dat ik genezen werd van mijn kattenallergie. En dit te bedenken dat ik 5 maanden prednison moest slikken wat uiteindelijk
niet geholpen heeft. Na 2 consulten merkte ik het verschil al en nu na de laatste consult kan ik zelfs weer werken en genieten. Ik heb geen wonden meer ben gewoon compleet genezen”.

 

 

Spinnenfobie, Vrouw 26 jaar uit Breda (1 sessies)

Beste Ineke,
Sorry voor de late reactie. Ik heb zeker baat bij de verandering! Ik ben een stuk minder bang voor spinnen nu en ik voel me enorm opgelucht! Een extra afspraak was dus niet meer nodig:-) Heel erg bedankt voor al je hulp.

 

 

Hazelaar-allergie,  Man 54 jaar uit Almelo (1 sessie)

Ik had al enkele jaren last van hooikoorts (loop-neus, branderige ogen) en dat is knap vervelend. Er zijn  natuurlijk pillen en neus-druppels beschikbaar echter die nemen niet de oorzaak weg.

Ik ben toen met Ineke in contact gekomen en die heeft mij, na één langere sessie, leren accepteren dat de hazelaar de oorzaak was en daarna is het hooikoorts probleem zo goed als verdwenen.
Ik heb nu slechts heel af en toe wat last van mijn neus (er zal nog wel een andere pollen oorzaak zijn dus die moet ook aangepakt gaan worden) Al met al: waardevolle sessie waarmee de bekende hooikoorts problemen tot het verleden behoren.

 

 

Vastzittende spieren/terugkerende pijn, Vrouw 45 jaar uit Hengelo (4 sessies)

Vaak had ik last van vastzittende spieren aan mijn rechterkant vanaf mijn heup.

Verschillende andere behandelingen gehad maar klachten kwamen terug.

Na 4 behandelingen ben ik veel losser geworden.

Pijn en stijfheid ging weg.

Lichamelijk en geestelijk.

Oude pijnen durf ik ook meer onder ogen te komen ipv uit de weg te gaan.

 

Een half jaar later komt de stijfheid/pijn nog wel eens terug maar lost vanzelf ook weer op.

 

 

Hooikoorts, Man 18 jaar uit Hengelo (1 sessie)
Ik heb sinds een paar jaar last van algemene hooikoorts (vooral loop-neus). Na een sessie met Ineke, waarin de verschillende oorzaken van de hooikoorts zijn weggenomen, zijn tevens  mijn hooikoorts problemen verdwenen. Dat scheelt een hoop onnodig gesnotter en gedoe.

 

Hooikoorts, Vrouw 16 jaar uit Hengelo (1 sessie)

Van mijn hooikoorts af en zelfs van mijn astma heb ik een stuk minder last.

 

 

Huisstofmijt, 19 jaar uit Borne (1 sessie)
Dag Ineke,

Na de sessie van vorige week heb ik het idee dat mijn allergieën verholpen zijn, hartstikke bedankt hiervoor!
De afspraak van volgende week zal ik daarom graag willen afzeggen.

Met vriendelijke groet

 

Thomas Scheers: internationaal trainer mesmerisme en magnetisme